Author Topic: Zentyal 6.2: no users shown into "Users and Computers" (filter bug?)  (Read 412 times)

decibel83

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Hi,
after installing a new system or upgrading to Zentyal 6.2 I can use the Users and Computers module without any apparent problems, but no users are shown under the Users section even if they exists and even if the Users filter is enabled:



This (bug?) is confirmed on at least 4 installations of Zentyal 6.2: 1 upgrade and 3 new installations.

Am I making something wrong or is this a bug of the web interface?

Thank you very much!
Bye

doncamilo

  • Zen Samurai
  • ****
  • Posts: 478
  • Karma: +165/-1
    • View Profile
Re: Zentyal 6.2: no users shown into "Users and Computers" (filter bug?)
« Reply #1 on: October 05, 2020, 07:28:27 am »
 :)

As you can see, Users are shown in the right panel when the Users node is selected in the samba tree. It's a good user interface improvement IMHO.

Cheers!
- Do my pigeons bother you passing over your land?
- They block the sun!

G. Guareschi., Don Camillo.,

decibel83

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 28
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 6.2: no users shown into "Users and Computers" (filter bug?)
« Reply #2 on: October 05, 2020, 07:45:19 am »
As you can see, Users are shown in the right panel when the Users node is selected in the samba tree. It's a good user interface improvement IMHO.

So is it this a feature?
I don't think this is really an improvement: what the user node is for, if groups are listed into the groups node?