Author Topic: [SOLVED]Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well  (Read 3017 times)

sheshman

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
[SOLVED]Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« on: September 09, 2014, 10:31:38 am »
Hello everyone,

I've a strange problem, i'm using Zentyal 3.5.3 Community Server with fully updated, allowed youtube.com & youtube.com.tr to all users, users connecting to youtube but page is not loading well, i mean icons, pictures & css format doesn't show, please see the picture as attached.

I searched in forum and found some subjects related to youtube streaming problem and users were advising the "Cache Exemptions" i set the Exemptions as advised in that subjects but result is the same.(Configuration picture as attached).

Is anybody experienced the same problem and how i can fix it ?

Thanks in advance.
« Last Edit: September 11, 2014, 08:14:48 am by sheshman »

sheshman

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #1 on: September 10, 2014, 03:10:25 pm »
up

astana

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 128
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #2 on: September 10, 2014, 04:17:36 pm »
try using https to connect which would rule out any problems with your cache or filtering. If https works and http doesn't you've got a direction to look at.

sheshman

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #3 on: September 10, 2014, 04:30:43 pm »
@astana thanks for your answer, i've tried with https (https://ww.youtube.com) but the result is the same, it's only happening in youtube, very very strange.

N. Balauro

  • Zen Monk
  • **
  • Posts: 63
  • Karma: +15/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #4 on: September 10, 2014, 07:06:39 pm »
Are you still having this problem? Were you able to test the connection to youtube bypassing zentyal/from another workstation, when you encounter this problem?
Zentyal 3.3.10 -- Xen 4.1 Hypervisor -- Intel Xeon 1245V3

sheshman

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #5 on: September 11, 2014, 07:42:29 am »
@N. Balauro i'm having this problem since the very first day i installed the Zentyal, when i try connection without Zentyal's proxy everything is working fine, with proxy only youtube going crazy and i don't know why, i've tried every solutionj i found on the forum and google but problem still remains.

astana

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 128
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #6 on: September 11, 2014, 07:46:50 am »
have you tried looking (in firefox/chrome) all the domains that youtube is referencing when fetching data, as this might be a clue as to what is being blocked.
It looks like your CSS and images etc are being blocked, and they might be being pulled in through other domain names that are being blocked by dansguardian.
As a first step I'd use a machine not going through the proxy at all and verify it's working correctly, then with the proxy but with no filtering at all.
You might need to whitelist some domain in the filtering if that is the cause.

sheshman

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #7 on: September 11, 2014, 08:03:32 am »
@astana good idea i'll try, i'm little bit suspicous about Domain Categories, i downloaded and installed shallalist.tar.gz for Domain categories, maybe some of the sub urls of youtube is still in that list, i'll try as you recommended and will let you know.

sheshman

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 34
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
[SOLVED]Re: Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #8 on: September 11, 2014, 08:14:26 am »
@astana thanks for the heads up dude :) i checked the youtube page's codes and found css sources, after this added those domains as Allow and youtube is working perfectly now.

I'm writing down that domains if somebody needs in the future;

youtube.com
ggpht.com
ytimg.com
s.ytimg.com
doubleclick.net -- this domain is controlling inner advertorials in youtube, it's up to you.

astana

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 128
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: [SOLVED]Zentyal 3.5 Community Youtube Page is Not Loading Well
« Reply #9 on: September 11, 2014, 08:17:35 am »
glad I could help  :D