Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mmullenders

Pages: [1]
1
Dutch / Wie heeft ervaring met Zarafa en Alfresco
« on: February 15, 2012, 01:24:54 pm »
Beste Zentyalisten,

Ik heb alfresco geïnstalleerd en wil nu graag de integratie met zarafa werkend hebben.
In zarafa heb ik vrij eenvoudig de plugin kunnen activeren maar krijg in de webmail een foutmelding zodra ik een bericht in alfresco wil archiveren.
authentication failer: host name not found

Wie heeft er ervaring met zarafa/alfresco en heeft dit succesvol kunnen implementeren zodat dit ook van buitenaf kan werken.

Mvgr

Maurice

2
Dutch / Handmatig starten van een backupschedule
« on: November 24, 2011, 07:07:50 pm »
Beste Zentyalisten,

Weet iemand van jullie hoe je een ingestelde backupschedule handmatig kunt starten? Ik wil na wat werkzaamheden direct een backup kunnen trekken van alle data zoals het in de schedule staat ingesteld.

Mvgr

Maurice.3
Dutch / proxy instellen via dhcp/dns optie
« on: November 23, 2011, 06:27:03 pm »
Beste Zentyalisten,

Ik wil graag weten hoe ik het beste de proxy instelling van de browsers centraal kan aanbieden zonder op alle pc handmatig deze te moeten instellen.
Ik weet dat er meerdere mogelijkheden zijn (zie wiki http://trac.zentyal.org/wiki/Documentation/Community/HowTo/SelectRightHTTPproxyDesign) echter de DNS variant is me tot heden niet gelukt.
Wie heeft hier ervaring mee en kan zijn/haar implementatie toelichten.

Mvgr

Maurice

4
Dutch / Meest gebruikte modules, hoe zet jij Zentyal in?
« on: November 15, 2011, 03:47:12 pm »
Beste Zentyalisten,

Na het bijwonen van de Summit 2011 te Zaragoza afgelopen vrijdag en zaterdag, ben ik zeer benieuwd naar hoe men Zentyal als toegevoegde waarde voor de automatisering ziet. Word het ingezet als een deeloplossing of als een totaal oplossing.

Het is mogelijk om meerdere malen een 'vote' uit te brengen (3x) omdat uiteraard voor iedere situatie weer een andere oplossing mogelijk is. Probeer echter wel voor je zelf het meest toegepaste te selecteren.

Met vriendelijke groet,

Maurice Mullenders

5
Dutch / Een informele bijeenkomst
« on: June 01, 2011, 01:12:24 pm »
Om een Zentyal User Group Netherlands van te grond te kunnen krijgen lijkt het me evident eerst te weten wie er allemaal in geïnteresseerd is en überhaupt om te weten hoeveel deelnemers er zijn. Vandaar de poll.
Met andere woorden hoe is de animo onder de huidige forumleden?
Mocht je interesse hebben, dan bij deze tevens het verzoek om in de topic van Rob's Voorstel Ronde jezelf even voor te stellen.

Bvd
Maurice

6
Installation and Upgrades / Zentyal Users Group Netherlands
« on: May 23, 2011, 08:23:50 am »
Hi Zentyal-fanatics,

I want to know if there's interest in starting a Zentyal Users Group in the Netherlands or if some kind of activity is already in progress please let me know.

Alhoewel er een GoldPartner in Nederland is, waar ik helaas vergeefs al maanden mee in contact probeer te komen, ben ik toch erg benieuwd naar hoeveel bedrijven/beheerders Zentyal implementeren of gebruiken als platform. Het lijkt me hartstikke leuk om geregeld info en ervaring met elkaar uit te wisselen, mogelijk in de vorm van bijeenkomsten of workshops.

Kind regards,

Maurice Mullenders.

Pages: [1]