Zentyal Forum, Linux Small Business Server

International => Dutch => Topic started by: robb on February 22, 2012, 06:26:33 pm

Title: Eerste Howto in Nederlandstalige Community Documentatie
Post by: robb on February 22, 2012, 06:26:33 pm
Dankzij Ian/Robert Cami staat er nu de eerste Nederlandstalige Howto in de community documentatie. Hij heeft me een PDF met een volledige handleiding voor migratie van Ebox 1.4 naar Zentyal 2.2 toegestuurd. Ik heb deze in de Nederlandstalige Community wiki gezet.

Je kan de Howto HIER (http://trac.zentyal.org/wiki/Documentation/Community/Dutch/HowTo/Migratie%20van%20Ebox1.4%20naar%20Zentyal%202.2) terugvinden.

Als iemand zelf Howto's of andere documentatie in het Nederlands heeft, schroom dan niet om deze in de Community documentatie te plaatsen. Als je niet uit de voeten kan met de werking van TRAC, mail dan de documentatie naar mij of een van de andere council leden. In de nabije toekomst zal er een community documentatie team komen die de coördinatie van documentatie zal verzorgen.

Iedereen met een forum account kan met diezelfde inloggegevens inloggen in de documentatiewiki (http://trac.zentyal.org/login).
Documentatie wordt gepubliceerd onder de ‚ÄčAttribution-ShareAlike CC BY-SA (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/) licentie.

De Community Documentatie Repository kan je hier vinden: http://trac.zentyal.org/wiki/Documentation/Community
De Nederlandstalige Documentatie Repository is hier te vinden: http://trac.zentyal.org/wiki/Documentation/Community/Dutch