Author Topic: SOLVED there are no currently no logon servers available to service the log  (Read 41602 times)

aspangilinan

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 185
  • Karma: +1/-0
  • Cis-Computer Information Services
    • View Profile
    • Cis-Computer Information Services
Hi,

how i can fix this
there are no currently no logon servers available to service the logon request
.

please help me.

thanks
arnel
« Last Edit: September 02, 2011, 07:11:58 pm by aspangilinan »

aspangilinan

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 185
  • Karma: +1/-0
  • Cis-Computer Information Services
    • View Profile
    • Cis-Computer Information Services
please help me.


christian

  • Guest
1 - you should explain a bit of context: where do you get this error message. I suspect you got it on you windows client (which version?) while trying to authenticate against Windows domain. Correct? Anyway, please elaborate a bit...

2 - Was everything working previously? did you change anything?  Again, with no explanation from your side, it's very difficult to help you.  ::)

3 - Asking for help again after less than 15 minutes is a bit pushy, don't you think so? Be patient and investigate on your side while waiting for community help. It's maybe only cultural difference but, trust me, it doesn’t help  :-[

aspangilinan

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 185
  • Karma: +1/-0
  • Cis-Computer Information Services
    • View Profile
    • Cis-Computer Information Services
thanks. cristian,

1. i have zentyal 2.0 64bit.
2. i have windows 7 ultimate 32bit with sp1.
3. i fix this this registry.         

HKLM\System\CCS\Services\LanmanWorkstation\Parameters
            DWORD  DomainCompatibilityMode = 1
            DWORD  DNSNameResolutionRequired = 0
after i domain. then i log in my username and password.
and then. here the message.

there are no currently no logon servers available to service the logon request

thanks.
arnel

vshaulsk

  • Zen Samurai
  • ****
  • Posts: 475
  • Karma: +9/-1
    • View Profile
Question for you ....
Are you on a wired lan or wifi?

Also once you fixed the registry you were able to change the domain?  followed by it asking you to restart your computer?


I had the same massage last night after I changed the domain on my laptop.  Once I changed the domain it asked me to restart my machine (windows7 Ultimate SP1 64bit).  Once I restarted my machine and tried logging in with my username it gave me the same massage.  My laptop is on wifi so I logged in as the administrator into the machine itself and made sure the wifi was connected.  Once it was connected properly I switched users and this time it logged on properly.  Perhaps you are having a similar issue??

aspangilinan

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 185
  • Karma: +1/-0
  • Cis-Computer Information Services
    • View Profile
    • Cis-Computer Information Services
thanks : vshaulsk


im wired. yes i already restart.

do you have any solution on this matter.

thanks.
arnel.

aspangilinan

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 185
  • Karma: +1/-0
  • Cis-Computer Information Services
    • View Profile
    • Cis-Computer Information Services
thanks for support.

i fixed on zentyal 2.0 32bit.

we have no problem.

thanks thanks for ZENTYAL TEAMS.

thanks.
arnel

robb

  • Guest
Good to hear your problem was fixed. For future reference, can you please post what caused the problem and how it was fixed? Also, please edit the title of the openingspost and add [SOLVED]