Author Topic: Printers not deleting from Users Config Page  (Read 3041 times)

ahavelind

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Printers not deleting from Users Config Page
« on: March 02, 2010, 03:59:57 am »
All,

   I've upgraded to 1.4 and created a couple of Shared Printers.  The printers did not want to communicate, so I deleted them from the Managed Printers page do deal with them later.  They deleted fine, but will not delete from some of the users profiles.  They are not 'checked' on the profiles, but are listed as available.  Any ideas?

 

Joao Correia

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Genectiva - Intelligent Systems
Re: Printers not deleting from Users Config Page
« Reply #1 on: April 29, 2010, 11:28:50 am »
Hello,

I do have the same problem, i have made a restore from previous install, and somehow the printers did not import.

But the server have all printers listed on user/group config, no config/manage/remove possible on Printer config (not listed)

On cups service, they do not list either. I have even tried to config a new printer in order to access the installed printers, but they do not appear.

Any Ideas????

Thanks
João Correia
Genectiva - Intelligent Systems
http://www.genectiva.com

pocetrus

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Printers not deleting from Users Config Page
« Reply #2 on: May 27, 2010, 11:16:17 am »
Have same problem, a long time - but today, adding a previous deleted printer once again with the same name I get an error-massege  having ebox-debug-mode set to yes.
it seems to me the deleted printer was not deleted correctly?
hope it helps for solution.
I am running ebox-version 1.3.6
**********************************************************
The given name is alreaday used as printer
\n

\n$VAR1 = bless( {
                 '-stacktrace' => 'The given name is alreaday used as printer at /usr/share/perl5/EBox/Printers.pm line 506
   EBox::Printers::addPrinter(\'EBox::Printers=HASH(0xbaa3c910)\', \'HPLJ1100a\', \'samba\') called at /usr/share/perl5/EBox/CGI/Printers/AddPrinter.pm line 51
   EBox::CGI::Printers::AddPrinter::_process(\'EBox::CGI::Printers::AddPrinter=HASH(0xbc097d20)\') called at /usr/share/perl5/EBox/CGI/Base.pm line 261
   EBox::CGI::Base::run(\'EBox::CGI::Printers::AddPrinter=HASH(0xbc097d20)\') called at /usr/share/perl5/EBox/CGI/Run.pm line 120
   EBox::CGI::Run::run(\'EBox::CGI::Run\', \'Printers/AddPrinter\', \'EBox\') called at /usr/share/ebox/cgi/ebox.cgi line 19
   ModPerl::ROOT::ModPerl::Registry::usr_share_ebox_cgi_ebox_2ecgi::handler(\'Apache2::RequestRec=SCALAR(0xbbf3cca8)\') called at /usr/lib/perl5/ModPerl/RegistryCooker.pm line 204
   eval {...} called at /usr/lib/perl5/ModPerl/RegistryCooker.pm line 204
   ModPerl::RegistryCooker::run(\'ModPerl::Registry=HASH(0xbbf2ece0)\') called at /usr/lib/perl5/ModPerl/RegistryCooker.pm line 170
   ModPerl::RegistryCooker::default_handler(\'ModPerl::Registry=HASH(0xbbf2ece0)\') called at /usr/lib/perl5/ModPerl/Registry.pm line 31
   ModPerl::Registry::handler(\'ModPerl::Registry\', \'Apache2::RequestRec=SCALAR(0xbbf3cca8)\') called at -e line 0
   eval {...} called at -e line 0
',
                 '-file' => '/usr/share/perl5/EBox/Printers.pm',
                 '-text' => 'The given name is alreaday used as printer',
                 '-line' => 506,
                 '-package' => 'EBox::Printers'
               }, 'EBox::Exceptions::External' );

\n
\n
Set printer name and method

allidys9821

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Duplex Printer
Re: Printers not deleting from Users Config Page
« Reply #3 on: December 19, 2012, 07:48:38 am »
i have also same like problem can some one share with me,, how to solve that