Author Topic: After the configuration is complete, I cannot start the virtual machine.  (Read 134 times)

alex9977

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
After the configuration is complete, I cannot start the virtual machine. The zentyal log shows the error "error> sudo. PM: 240 ebox :: sudo :: ﹣ rooterror-root command / var / lib / zentyal / machines / test001 / manage. Sh start failed. "


alex9977

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: After the configuration is complete, I cannot start the virtual machine.
« Reply #1 on: December 03, 2019, 06:05:17 am »
any one ? :(

doncamilo

  • Zen Samurai
  • ****
  • Posts: 331
  • Karma: +68/-1
    • View Profile
Re: After the configuration is complete, I cannot start the virtual machine.
« Reply #2 on: December 03, 2019, 11:21:45 am »
 :)

It could be useful a more detailed information about your problem. It's the only error you have in your logs? What version are you using? How did you the configuration? ...

Cheers!
"That place... is strong with the
dark side of the Force.  A domain
of evil it is.  In you must go."

Yoda.

alex9977

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: After the configuration is complete, I cannot start the virtual machine.
« Reply #3 on: December 06, 2019, 04:40:55 am »
hi, i can not upload the error screenshots,this is the link "https://github.com/zentyal/zentyal/issues/1924",thanks your reply!

https://github.com/zentyal/zentyal/issues/1924