Author Topic: Zentyal Core 3.0.32 Web-Server  (Read 1660 times)

visant

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Zentyal Core 3.0.32 Web-Server
« on: April 04, 2014, 04:49:48 am »
Hello All,
I have trouble about our web server.
I'm not able to access our web server via port 80 but be able on port 443.
I'm not sure "what going on about CA ?."
I had tried to make Services Certificates for our web server and then revoke this service.
After that I not be able to access web server any more on port 80.
Could you please help to fix the problem.
Thanks in advances and best regards,
Visant D.

Joeg1484

  • Zen Monk
  • **
  • Posts: 68
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Zentyal Core 3.0.32 Web-Server
« Reply #1 on: April 06, 2014, 08:42:15 am »
Hi,

I am having the same problem. I am not able to access my virtual domains after a fresh install.

When I look at the sites config file, the virtual hosts looks strange:

For example:
Code: [Select]
<VirtualHost *:62080>

They all seem to point to port 62080 and when I populate the virtual directory with a index file, its not even looked at.

Any ideas?

Its a fresh install of 3.4 from yesterday and a fresh update.

Thanks!
Joe

Joeg1484

  • Zen Monk
  • **
  • Posts: 68
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Zentyal Core 3.0.32 Web-Server
« Reply #2 on: April 06, 2014, 08:55:55 am »
Apparently, there is a new software package that is called HAProxy that is eating up the available HTTP port:

Code: [Select]

netstat -apnt |grep 80
tcp        0      0 0.0.0.0:80              0.0.0.0:*               LISTEN      9121/haproxy   

netstat -apnt |grep 62080
tcp        0      0 127.0.0.1:62080         0.0.0.0:*               LISTEN      11462/apache2

Can we get someone to fix this so we can have our services back?

Thanks!
Joe