Author Topic: GPO not work  (Read 769 times)

luiztpd

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
GPO not work
« on: May 07, 2018, 03:52:09 pm »
I configured GPO using RSAT but it did not work.
On windows there is no error log;
windows firewall is disabled and dns ok.

luiztpd

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: GPO not work
« Reply #1 on: May 10, 2018, 03:30:57 pm »
can someone help?

JLLEWELYN

  • Zen Monk
  • **
  • Posts: 59
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: GPO not work
« Reply #2 on: May 15, 2018, 02:51:03 pm »
Hi, I had the same problem at the beginning but in windows 10 64 bit in Mexican Spanish, you should download the RSAT for Windows Server 2016 in English US and log in with your DOMAIN NAME \ Administrator and domain password. you must change the language as the default EN-US and then install the RSAT. to show the GPO access.


Spanish:
Hola, yo tuve el mismo problema al principio pero en windows 10 64 bit en Español Mexicano, debes descargar el RSAT para Windows Server 2016 en ingles US e iniciar sesion con tu  NOMBRE DE DOMINIO\Administrator y contraseña de dominio. debes cambiar el idioma como predeterminado EN-US y despues instalas el RSAT. para que aparezca los acceso a GPO.
« Last Edit: May 15, 2018, 02:55:03 pm by JLLEWELYN »