Author Topic: Unable to connect to Domain  (Read 1049 times)

vchattamoni

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Unable to connect to Domain
« on: May 04, 2017, 04:55:22 pm »
I am trying to create a test virtual network with VMs. I have created a virtual domain controller and using Zentyal i have configured the domain but when try to add my system in to the domain I get this error.

"The following error occurred attempting to join the domain "testdomain":
The username or password is incorrect."

I'm using Zentyal development edition 5.0 and the VM is running Windows 10. Any help would be appreciated, thanks.

digideus

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Unable to connect to Domain
« Reply #1 on: May 18, 2017, 03:43:37 pm »
try testdomain.com


indrajeet281

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Unable to connect to Domain
« Reply #2 on: July 25, 2017, 12:12:11 pm »
Hi vchattamoni,

Create a domain user add that user to domain admin and schema admin, try to add a computer by using newly created domain user. Enter username and password of the newly created Domain user. :) :) :) :) :)

mrpsycho

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Unable to connect to Domain
« Reply #3 on: September 13, 2017, 11:30:11 pm »
looks like it will help me too with my problem. will check it soon)

UPD. yes, it helped.
« Last Edit: September 13, 2017, 11:46:54 pm by mrpsycho »

mrpsycho

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: Unable to connect to Domain
« Reply #4 on: April 10, 2018, 11:45:54 am »
nope.

after upgrading to 5.1 - all became back.