Author Topic: Installed Third-party SSL for Webadmin, Postfix, Dovecot, etc. WebAdmin broken..  (Read 1198 times)

btrammell

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
So I installed LetsEncrypt certificates to everything and everything is working fine, except the web admin. All services are online, and functioning fine.

There is absolutely no documentation on allowing letsencrypt to take control over the SSL certificates (which I think is a MUST for this software), so a manual installation was done, created the certificate, imported it into Zentyal.

I have no idea where to look for error messages because this server seems to have both NGINX and Apache2, and neither are reporting errors. Unless Zentyal's admin interface uses it's own port and configuration file, which again, is not documented. I don't want to have to flash this entire server for the 3rd time today because of trying to get a legit SSL certificate on my server. Seems asinine to not include something as simple as LetsEncrypt with something like this, which prides itself on SSL and Encryption.

Anyway, I digress. Anyone have a solution to this?

Neustradamus

  • Zen Monk
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +0/-5
    • View Profile
I have created a ticket for Let's Encrypt support:
-> https://github.com/zentyal/zentyal/issues/1836

Can you help?

Neustradamus

  • Zen Monk
  • **
  • Posts: 92
  • Karma: +0/-5
    • View Profile
Since my first ticket for Let's Encrypt support: https://github.com/zentyal/zentyal/issues/1836 (it has been closed by Zentyal Team).

I have created a second ticket for Let's Encrypt support which has been closed by Zentyal Team too.

I have created a third ticket for Let's Encrypt support, can you like, comment on it?
- https://github.com/zentyal/zentyal/issues/2015