Author Topic: Multiple http proxy  (Read 1334 times)

ziddiri

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Multiple http proxy
« on: December 28, 2009, 05:58:52 pm »
Hi,
I've a few questions.
I want to set up 3 http proxy. One of them will be for multi wan, and the others will be for only single wan connections. Because, some web sites log out you when the ip address is changed. So, some users don't want to use multi wan proxy. When I use wingate, I had set up 3 proxy service. Multi wan proxy was the transparent proxy. And the other proxy ports had connected with single gateways. So, some users set their proxy settings for single gateway use. But I don't know how can I do it with ebox? Though, I couldn't set up the multi wan feature truely in ebox yet(http://forum.ebox-platform.com/index.php?topic=2506.0). I'm downloading 1.3beta, and I'll try 1.3 beta.
Other question of mine is, Will version 1.3 or above show us the realtime bandwidth usage by users? We need realtime usage graph or info page per user.
Regards.

HANNES1985

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 141
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • CSIWISP
Re: Multiple http proxy
« Reply #1 on: January 04, 2010, 03:58:28 pm »
Will version 1.3 or above show us the realtime bandwidth usage by users? We need realtime usage graph or info page per user.
Regards.

This will be a great addition to my existing services
Only people that wants to no more will ask!!

sixstone

  • Zentyal Staff
  • Zen Hero
  • *****
  • Posts: 1417
  • Karma: +26/-0
    • View Profile
    • Sixstone's blog
Re: Multiple http proxy
« Reply #2 on: January 11, 2010, 04:30:57 pm »
Will version 1.3 or above show us the realtime bandwidth usage by users? We need realtime usage graph or info page per user.
Regards.

I'm afraid to tell you that it will not be included in our next release.

Best regards,
My secret is my silence...

HANNES1985

  • Zen Warrior
  • ***
  • Posts: 141
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • CSIWISP
Re: Multiple http proxy
« Reply #3 on: January 11, 2010, 04:37:05 pm »
Thanks for letting us know sixstone

Is there any way we can do this ourselves??
Will version 1.3 or above show us the realtime bandwidth usage by users? We need realtime usage graph or info page per user.
Regards.

I'm afraid to tell you that it will not be included in our next release.

Best regards,
Only people that wants to no more will ask!!