Author Topic: SOGO felületről nem lehet levelet küldeni  (Read 1888 times)

julio

  • Guest
Re: SOGO felületről nem lehet levelet küldeni
« Reply #15 on: March 23, 2015, 10:27:57 pm »
viszont nálad nincs is fent... :D

ahogy nézem nincs is a zentyalban a sogo és a sope összerendelve ami érdekes,
olvasván a következőket:

http://wiki.contribs.org/Talk:Sogo
Code: [Select]
... there was the need to install SOPE components.
We ran into an issue that our users could not send or forward emails (log showed: "NSInvalidArgumentException REASON:NGMimeMessage(instance) does not recognize setHeader:forKey: INFO:(null)" ) and had to update SOPE

lehet hogy érdemes lenne bejelenteni ezt a hibát a Bug-Tracker-ben:
https://tracker.zentyal.org/login

zoltan.polyak

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: SOGO felületről nem lehet levelet küldeni
« Reply #16 on: March 23, 2015, 10:37:17 pm »
A fene! Nekem azt mondja fent van. Viszont van egy másik szerver ami már eleve 4.0-as Zentyal-al készül, nem pedig 3.5-ről volt frissítve, azon tökéletesen működik a levél küldés. Most néztem meg. Eddig eszembe se jutott, mert nem éles levelező szerver, most is csak a domain-en belül küldtem levelet, de az működött.

zoltan.polyak

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: SOGO felületről nem lehet levelet küldeni
« Reply #17 on: March 23, 2015, 10:53:10 pm »
Köszi a segítséget. Azt hiszem nem ér ennyit. Mint megannyi linux szenvedésre erre is az lesz a megoldás, hogy 0-ról kezdjük. Csak tudnám, hogy a Zentyal minek a fenének az ubuntut vette alapnak...

julio

  • Guest
Re: SOGO felületről nem lehet levelet küldeni
« Reply #18 on: March 24, 2015, 01:48:39 pm »
Ahh, hogy ez egy 3.5 -> 4.0 frissites volt. Akkor minden tiszta!
Tapasztalatom szerint, ha lehet erdemesebb migralas helyett az egeszet ujrahuzni.

zoltan.polyak

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: SOGO felületről nem lehet levelet küldeni
« Reply #19 on: March 24, 2015, 07:55:34 pm »
Hát igen. Csak, ha már 3 weboldal (2db wordpress), owncloud, 1 levelezés fut rajta nem annyira van kedve az embernek újrahúzni. Egyszer majd nekilátok. Köszönöm a segítséget.