Author Topic: Openchange - outlook melléklet és ékezetek eltünése  (Read 1557 times)

spacewalker

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Openchange - outlook melléklet és ékezetek eltünése
« on: December 09, 2014, 12:33:30 pm »
Szaisztok.

Találkozott már valaki olyannal, hogy Zentyal 4.0.3 alatti Openchage-nél webes felületen semmi probléma a levelek karakterkódolásával illetve a mellékletekkel?
De abban a pillanatban, hogy outlook 2007-el felcsatlakoznak, az outlokban eltűnnek az ékezetes mellékletek, illetve 1-2 levélnél (teljesen random módon) elmászik a karakterkódolás.
Ugyanez van levélküldésnél. Outlookból használhatatlan (nincs melléklet ha ékezetes, illetve elmászik a karakterkódolás) és az innen küldött levél a webes felületen is hibás, de ha webes felületről dolgoznak semmi probléma.
Viszont ragaszkodnak a webes felülethez.
Valakinek ötlete, tanács?
Előre is köszönöm!

g_levi

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Openchange - outlook melléklet és ékezetek eltünése
« Reply #1 on: January 07, 2015, 03:07:30 pm »
Ez nálam is probléma.
Ott van de a levelező rendszer nem tudja értelmezni.
Outlookból küldött levélnél, amiben van ékezetes fájnév, rossz a levél fejléce ...

Jó:
--e89a8ff1c43c1ed439050bbe86ed
Content-Type: application/pdf; name="=?UTF-8?B?Q8OpZ2lzbWVydGV0xZEucGRm?="
Content-Disposition: attachment; filename="=?UTF-8?B?Q8OpZ2lzbWVydGV0xZEucGRm?="
Content-Transfer-Encoding: base64

Rossz: (Outookból küldve)
------=_=-_OpenGroupware_org_NGMime-10109-1420287065.223711-31------
content-type: =?utf-8?q?application/pdf;_name=3D"C=C3=A9gismertet=C5=91.pdf"?=
content-disposition: =?utf-8?q?attachment;_filename=3D"C=C3=A9gismertet=C5=91.pdf"?=
content-length: 156353
content-transfer-encoding: base64

Van valakinek jó ötlete a javításra?

Köszi.


xmentor

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Openchange - outlook melléklet és ékezetek eltünése
« Reply #2 on: June 04, 2015, 02:06:48 pm »
Sziasztok!

Ez nálam is gond, pontosan ugyanez a jelenség, én is azt a választ kaptam több helyről, hogy másoknál jól működik - persze ilyen mélységben nem mentünk bele.
Feltelepítettem egy trial commercial 4.0 verziót is, és tökéletesen ugyanezt produkálja, így nem is foglalkoztam vele tovább.
Majd minden nap jön valami update, úgyhogy a legfrissebb community verzió van jelenleg is. Gyanítom ez nem valami "konfig" szintű hiba, hanem már lefordított, python scriptek környékén véltem találni releváns tartalmat.

Azóta sincs valami workaround/patch erre?

üdv.