Sziasztok!
Gondom akadt. Feltettem egy 4.0-ás Zentyal-t, Tartományvezérlő, Groupware modulokat választottam ki.
Felment szépen, hiba nélkül, frissítettem, változtatott mentések nincsenek.
Hitelesítésszolgáltató - Általános - bármi komolyabb dologba kezdenék, ide irányít, gondolom legyen tanúsítványom.
Öt mező van:
Szervezet neve
Országkód (elhagyható)
Város (elhagyható)
Állapot (gondolom állam, state angolul, pár verzióval korábban is megvolt már ez a félrefordítás....) (elhagyható)
Napok száma a lejáratig
Bármit és bárhogyan próbálok ide beírni, mindig ezt kapom felül piros alapon - és persze nem készül el:
"Érvénytelen érték: commonName: infostation szolgáltató tanúsítványa. A mező érvénytelen karaktereket tartalmaz. Minden ASCII alfanumerikus, és a következő nem alfanumerikus karakterek engedélyezettek: .?&+:-@* és a szóköz."
Hát... az első mezőbe ezeket próbáltam beírni cegnev, cegnev.hu, hagytam üresen is (persze elvileg nem lehetne, tudom)
A második mezőbe, országkód, alapból az US-t teszi, írtam már át HU-ra, hagytam US-en, nincs változás.
A város és állapot alapból "undefined" szöveggel van kitöltve, töltöttem már ki, hagytam beírva az undefined-et, hagytam üresen is, nincs változás...
A napok száma lejáratig mező 3650-el van kitöltve, próbáltam csak 365-re venni, de semmi....
Mit csinálok rosszul?
Ha nem csinálok semmit sem rosszul, akkor hogyan tudnám javítani, vagy megkerülni ezt a problémát?