Sziasztok!
Kiscég részére hoztam létre pár hónapja az akkor legújabb Zentyal 3.0-t és rá pár hétre persze jött is a következő verzió, de már azzal a migrálással is gondjaink adódtak és inkább hagytuk a 3.0-t futni tovább (backup-ból). Most újból megpróbálkoznék, de nyilván a 3.4-re való áttéréssel.
Semmi módját nem találtam annak, hogy új telepítés nélkül megoldjam a migrálást (minden próbálkozásra a samba modullal lettek gondok, de mindig sikerült más hibaüzenetet / hibaüzenet nélküli érdekes működést produkálni).
Amivel most próbálkozok: a meglévő 3.0 mellé húztam egy 3.4-est. Userek és csoportok szépen át is jönnek (Secondary DC). Amit viszont nem szeretnék lecserélni az a tanúsítványok (RADIUS-hoz és VPN-hez). Elég sokat kellene legyártani és mindenkinek kicserélni.. azt nem szeretném.
Van mód arra, hogy ezt valamilyen úton módon csak kimásolom a régiről be az újba?
Ha egyéb beállításokat is lehetne ilyen export import módszerrel átvinni az még szuperebb lenne, de mondjuk abba még halnék bele, ha csak nekem kéne ezzel dolgozni, a kollégáknak nem szeretnék kellemetlenséget okozni azzal, hogy begyűjtöm a laptopokat és telefonokat, hogy tanúsítványt cseréljek..
Köszi