Author Topic: Webadmin probléma  (Read 2680 times)

szucsi32

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Webadmin probléma
« on: April 10, 2013, 12:56:46 am »
Sziasztok!

Egy tesztelés alatt álló Zentyal szerver érdekes hibát produkál:
Távolról bejelentkezve a webadmin felületre néhány beállítás végrehajtása vagy csak néhány elem változtatás nélküli megtekintése után leáll a működés. A folyamatábra jelzi, mintha dolgozna de a végén a böngésző leáll "A kapcsolat alaphelyzetbe állt" üzenettel. Ezután hosszabb-rövidebb ideig elérhetetlen a webadmin, de egy idő után újra be lehet jelentkezni. A szerveren csak posta szolgáltatás van és miközben nem érhető el a webadmin, a levelezés a Zarafa felületen remekül működik. A szerver magyar nyelvű, 32 bites, de próbáltam 64 bitessel, ott is hasonlóan működik. Helyileg bejelentkezve nem volt probléma.

Találkozott már valaki hasonlóval?
« Last Edit: April 10, 2013, 01:03:07 am by szucsi32 »

papp lászló

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 49
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Webadmin probléma
« Reply #1 on: April 10, 2013, 02:45:01 pm »
Szia!
Nálam ez akkor fordult elő, amikor a webadmin használatakor a böngésző vissza nyilait használtam. Ez összekeverte a telepítéseket.

Én újrahúznám az egészet. Szerintem az a legtisztább.


szucsi32

  • Zen Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Webadmin probléma
« Reply #2 on: April 10, 2013, 05:29:29 pm »
Köszi, de nem nagyon használom a böngészők Előre/Vissza gombjait. Angol nyelvű fórumon olvastam olyat, hogy nem minden böngészővel kompatibilis a Zentyal felülete, de mindent kipróbáltam már: oprendszer 32/64 bit böngészők 32/64 bit mindegyik mindegyikkel párosítva, Linuxon, OS X-en, mindenhol ugyanaz.