Author Topic: Voorlopig programma van de Zentyal Summit 2012.  (Read 4053 times)

Escorpiom

  • Moderator
  • Zen Hero
  • *****
  • Posts: 897
  • Karma: +25/-1
    • View Profile
Voorlopig programma van de Zentyal Summit 2012.
« on: September 11, 2012, 12:59:01 pm »
Onderstaand persbericht ter info.

5 september 2012

(Zaragoza, Spanje)
Zentyal S.L, ontwikkelaar van de Zentyal Linux Small Business Server, heeft vandaag het voorlopige programma voor de Zentyal Summit 2012 aangekondigd, dat zal plaatsvinden op 4 en 5 oktober in Zaragoza, Spanje. Gebaseerd op de ervaring en feedback van de extreem populaire summit van vorig jaar, gaat het programma dit jaar verder met het verstrekken van cutting-edge content voor de behoeften van IT-ondersteuning aan service providers en IT-beheerders geïnteresseerd in Linux-gebaseerde IT-infrastructuur management oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB/KMO).

De summit begint op donderdag 4 oktober met een toespraak van Tom Henriksson, Partner bij Open Ocean Capital. Tijdens zijn toespraak "De sleutel om categorie-winnende open source bedrijven te herkennen en te toetsen" geeft hij inzicht in wat er nodig is voor open source start-ups om succesvol te worden. Open Oceaan, de eerste grote eigenaar van MySQL AB, is een toonaangevend vroeg-stadium venture capital bedrijf, met nadruk op Europese start-ups waar het gaat om de inzet van een gebruikers gemeenschap van het open source business model.

Tijdens de twee dagen van het evenement, geven open source software fabrikanten zoals Canonical, ontwikkelaar van het populaire Ubuntu, besturingssysteem, en Zarafa, ontwikkelaar van het Zarafa e-mail-en samenwerkingsplatform, samen met Zentyal een reeks van zowel commerciële presentaties als technische workshops. Het zal mogelijk zijn om te leren over desktop en server migratie naar Linux-gebaseerde systemen, hoe de hardware te kiezen of om de infrastructuur te integreren met user-level toepassingen, of welke voordelen Samba 4 en single-sign-on hebben voor het IT-infrastructuur management in het MKB, om er maar een paar te noemen.

Naast advies van fabrikanten, zullen de deelnemers ook de kans krijgen om te leren hoe IT-ondersteuning en service providers, zoals Leucotron, Neodoo of Calat, hun eigen service portefeuilles bouwen op basis van Linux en open source oplossingen.  Aan de andere kant, zal de Community trac, gehouden op vrijdag 5 oktober, inzicht geven in de rol van de gemeenschap achter Zentyal als een open source project en zal het ook de kans geven om ideeën voor te stellen en uit te breiden voor de roadmap van de volgende versie van Zentyal server.

Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden voor deelname aan het evenement, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus een spoedige inschrijving wordt ten zeerste aanbevolen. Zowel het programma als inschrijvingsformulier zijn te vinden op de summit website op: http://summit.zentyal.com.
De Zentyal Summit 2012 wordt gesponsord door de Zaragoza gemeenteraad en Milla Digital, Canonical, Zarafa, Neodoo en Nationaal Referentiecentrum voor ICT gebaseerd op OSS (CENATIC).

Aanvullende informatie:

Zentyal Summit 2012 Programma:
http://events.zentyal.com/zentyal-summit-2012/program-2012/ (downloaden in . pdf )

Zentyal Summit 2012 Inschrijvingen:
http://events.zentyal.com/zentyal-summit-2012/register-2012/

Over Zentyal (www.zentyal.com)
Zentyal, ontwikkelaar van de Linux Small Business Server met dezelfde naam, biedt kleine en middelgrote bedrijven een enterprise-niveau, betaalbare en eenvoudig te gebruiken netwerkinfrastructuur.  Door het gebruik van Zentyal server en de cloud-gebaseerde diensten, zijn kleine en middelgrote bedrijven in staat om de betrouwbaarheid en de veiligheid van hun computernetwerk te verbeteren en om hun IT-investeringen en operationele kosten te verlagen.
De Zentyal server ontwikkeling is gestart begin 2004, en op dit moment is het het open source alternatief voor Windows Small Business Server.  Zentyal server wordt veel gebruikt in kleine en middelgrote bedrijven ongeacht de sector, industrie of locatie, maar ook bij de overheid en in de educatieve sector.
Marcus' Rule:
Blanks & capitals = avoid it and you'll avoid problems...

robb

  • Guest
Re: Voorlopig programma van de Zentyal Summit 2012.
« Reply #1 on: September 14, 2012, 12:20:00 am »
Hartelijk dank voor deze vertaling.
Ik denk dat het programma voor de Summit er zeer goed uitziet! Er is veel te doen en veel nieuwe zaken komen aan de orde.
En natuurlijk is het DE gelegenheid om mensen van zowel de community als van het dev team te ontmoeten.!

*HINT* Inschrijven kan nog steeds! http://events.zentyal.com/zentyal-summit-2012/register-2012/
En inschrijven voor Maandag 17 September levert community leden een gratis hospitality op!